Volvo Motorer

Volvo Penta

Volvo motoren blev grundlagt i 1927 af kugleleje producenten SKF. Volvo Penta er verdenskendt indenfor produktion og udvikling af miljørigtige diesel motorer indenfor transport samt mange andre områder. Med 110.000 ansatte er Volvo blandt Sveriges
største industri virksomheder og kendetegnede ved en altid høj kvalitet. Volvo er repræsenteret over hele verden hvilket altid sikre kunderne en hurtig og effektiv levering af reservedele og support.

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

Volvo motorer garanterer sublim stabilitet og drivkraft

Det er yderst vigtigt, at man kan stole på sin energikilde, uanset om den bruges til at levere kraft til et stort projekt eller hvis en nødstrømsgenerators effektivitet og evne til at tage over, afhænger af det. Volvo motorer er pålidelige og stabile, mens de samtidig kun udleder minimalt og lever op til de mange krav der findes. Når I vælger en Volvo motor til jeres generatoranlæg eller nødstrømsanlæg, kan I derfor vide jer sikre på at de vitale funktioner opretholdes, da der aldrig er plads til fejl eller kritisk nedetid.

Volvo motorer leverer stærk industriel kraft, der er specielt designet til at kunne varetage de mange kvalitetskrav der kræves, for at drive en generator. Volvos motorer er konstrueret med pålidelig effektivitet og en uovertruffen belastnings accept helt ind til kernen, hvor kvalitet er i højsædet. Motorerne tillader desuden en stor fleksibilitet og er lette at installere, så I hurtigt kan få jeres generator op at køre. Hver Volvo motor er desuden brændstoføkonomisk, så der kun bruges den minimale mængde diesel eller benzin, hvilket gavner både budgettet, virksomheden og miljøet. Volvo leverer derfor både stærk drivkraft, let betjening og ro i sindet gennem sikkerhed, stabilitet og effektivitet.

Volvo motorer er skabt af ren passion og viden

Volvo Penta blev grundlagt i 1927 i Sverige, men bliver i dagligdagen blot kaldt Volvo. De er en verdens ledende leverandører af energi- og strømløsninger til både marine og på land, og de drives af innovation, hvilket også afspejler sig i alle Volvo motorer. I kan således forvente stærk drivkraft, stabilitet og konstant udvikling – hver gang.
Volvo har valgt at arbejde tæt sammen med deres kunder, så de får respons på brug og andre parametre, hvilket giver dem en ekstra stærk plads på markedet, da det giver mulighed for at imødekomme alle behov. Dette i kombination med deres årelange viden og ekspertise, gør Volvo motorer til de foretrukne motorer til både anlæg og stor maskineri.

Når I vælger en Volvo motor til at drive enten jeres generatoranlæg eller nødstrømsanlæg, kan I forvente følgende:

 • Lavt brændstofforbrug
 • Hold jeres samlede ejerskabsomkostninger nede
 • Høj strømtæthed
 • Let og fleksibel installation af motoren
 • Global service og support
 • Belastnings accept, der ikke kan matches
 • Bevist pålidelighed
 • Besparing på både tid og ressourcer

Hvem laver Volvos motorer?

Volvo motorer produceres to steder i verden: i Sverige og i Kina.
Som bekendt, er Volvo et svensk mærke og de har valgt, at lade produktionen blive i Sverige, nærmere bestemt i Skövde, der ligger i den sydvestlige del af landet. Langt størstedelen af en Volvo motor er derfor udviklet og fremstillet in-house.
Volvo har desuden også produktion i Zhangjiakou, der ligger i den nordlige del af Kina.

Innovation og miljøvenlighed med Volvo motorer

En anden fremtrædende fordel ved Volvo motorer er virksomhedens løbende stræben efter at være innovativ og miljøbevidst. Volvo har gennem mange år været i spidsen for at udvikle motorer, der er mere effektive og mindre belastende for miljøet. Virksomheden har investeret i forskning og udvikling med henblik på at reducere emissioner og forbedre brændstofeffektiviteten i deres motorer, hvilket har resulteret i nogle af de mest avancerede og grønne motorer på markedet.

Volvo motorer er designet til at minimere deres CO2-aftryk gennem optimeret forbrænding og avancerede teknologier, såsom motorstyringssystemer, der kan tilpasse motorfunktionerne til specifikke kørselsforhold. Det er blot endnu en måde, hvorpå Volvo fortsat fører an inden for motorindustrien og opretholder deres position som et bæredygtigt og pålideligt valg for generator- og nødstrømsanlæg

Få en skræddersyet løsning med generatoranlæg og Volvo motor

Hos Generator stiller vi gerne vores ekspertise og ingeniørfaglige viden til rådighed, hvis I har brug for en kompetent løsning til jeres generatoranlæg med en Volvo motor. Vi tilbyder jer en skalerbar løsning, så I har mulighed for at skalere op eller ned samt tilpasse efter behov, hvilket giver den bedste fleksibilitet og forudsætning for netop jeres projekt eller ekspertise.
Vi er med jer fra start til slut og hjælper heriblandt med:

 • Idéfasen
 • Konstruktion
 • Idriftsættelse
 • Sikkerhed
 • Rådgivning og service

Vi sørger for at give den nødvendige rådgivning, men vi tager os desuden også af alle de store overvejelser i forbindelse med valg af Volvo motorer, anlæg, størrelse, kraft etc. – naturligvis altid i samråd med jer. Vi finder den bedste løsning og får den til at køre som smurt, så I kan koncentrere jer om det, I gør allerbedst.

Vi er eksperter på Volvo motorer – få en uforpligtende snak om jeres behov

Kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på et generator- eller nødstrømsanlæg drevet af en stabil og stærk Volvo motor. Tag jeres arbejde til et niveau og udnyt jeres fulde potentiale.