UPS Anlæg og nødstrøm

UPS

UPS Anlæg – løsninger i verdensklasse

Generator ApS tilbyder det ubetinget stærkeste og bredeste program af UPS nødstrøms løsninger, og står naturligvis altid til disposition uanset størrelsen på jeres projekt. I de seneste år har vi kunne mærke en stærkt stigende efterspørgsel på UPS anlæg i forbindelse med etablering af et nødstrømsgenerator anlæg.

Synergi
Vores kerneområde og passion for generatoranlæg har igennem mere end 20 været omdrejningspunktet for vores forretning. Vi har i dag markedets mest solide samarbejdspartner som kan matche det ufravigelige krav til høj kvalitet. Dette kombineret med:

Kompetent ingeniørrådgivning i øjenhøjde

  • Priser der er til at betale
  • Tilpasningsdygtige og fleksible løsninger
  • Landets bedste serviceaftale

Hvad er et UPS anlæg?

UPS er en engelsk forkortelse for Uninterruptible power supply, på dansk Uafbrudt Strømforsyning og skal ses som en anordning, der sikrer konstant strømforsyning ved kortvarige afbrydelser i elnetværket. UPS nødstrøm kan være livsvigtigt ved eksempelvis forretnings- og livskritisk udstyr. Med et UPS anlæg tilkoblet, kan der sikres en strømtilførsel til elektrisk apparater i den tid det vil tage en eventuel nødstrømsgenerator at tage over. Et UPS anlæg kombineres derfor ofte med en generator som kan levere nødstrøm over længere perioder.

UPS anlægget sørger med andre ord for, at I får tid til at få lukket nødvendigt materiel ned eller gemt igangværende arbejde i tilfælde af strømafbrydelse – indtil en nødstrømsforsyning kan overtage.

UPS nødstrøm skal indtænkes som en del af jeres IT system

Et UPS anlæg er i dag et inkorporeret standardelement på mange arbejdspladsers el-installation og UPS er grundlæggende en ukompliceret løsning, der består af 3 elementer:

  • Ensretter
  • Vekselretter
  • Batteri

Den stigende behov for nødstrøm skal ses i relation til den stigende digitalisering af arbejdspladser, og efterspørgslen for en lang back up tid gør, at mange vælger UPS nødstrøm som effektivt kan kombineres med et egentlig generatoranlæg. Dermed kan UPS batterikapaciteten minimeres, hvilket ofte afspejles i prisen for den endelige installation.

Krav til UPS anlæg

De fleste nye UPS anlæg i dag er driftsikre og af god kvalitet og opfylder dermed et krav om energieffektivitet og modulærhed. Det er vigtigt at UPS anlægget er fejltolerant og ikke mindst operationsklar 24 timer i døgnet.
Ligeledes er det vigtigt at afdække vigtigheden af, omt UPS anlægget kan tillade nedbrud af enkelte komponenter således, at reparation og testning kan udføres uden at det påvirker den øvrige drift. Det vil sige om anlægget skal bestå af en såkaldt single point of failure opbygning.

Når du vælger Generator ApS som din samarbejdspartner, er du sikret den rette løsning der matcher din virksomhed og jeres behov – og vigtigst af alt, er du sikret korrekt og højt specialiseret kompetencer og rådgivning fra start til slut, til meget konkurrencedygtige priser.

Service af UPS anlæg

Hos Generator ApS får du en skræddersyet serviceaftale og du kan trygt regne med at vi står klar til at hjælpe nårsomhelst I har brug for os. Vi står 100 % inde for vores pålidelige UPS anlæg og har altid de mest basale reservedele på lager, som kan leveres omgående!

Da vores kunder køber UPS anlæg og ikke rumskibe, er vores priser på et konkurrencedygtigt niveau der er til at betale. Når du vælger en kompetent samarbejdspartner er du forøvrigt sikret, at du ikke får grimme merudgifter grundet dårlige/forkerte beslutninger.

Kontakt os i dag og få et fuldstændigt uforpligtende tilbud.

Værktøjkasse

Har du brug for svar og rådgivning?

Ofte stillede spørgsmål om UPS-anlæg

Document