Motorer til generatoranlæg

Fakta om motorer

Hvilken motor er bedst.
Vi får dette spørgsmål mange gange og må erkende at der ikke er en motor producent som er langt bedre end alle de øvrige som tilbydes. Årsagen skal findes i at der indenfor nødstrømsgeneratorer stilles højere krav til kvalitet og driftssikkerhed kombineret med at der er ganske ikke er plads til en middelmodig kvalitet i vores model program.

Valg af motor producent.
Årsagen til at vi har så mange forskellige motor producenter er for at opnå så bredt et udvalg som muligt og ikke mindst for at kunne efterkomme kunde specifikke krav. Ingen regel uden undtagelser hvilket betyder at såfremt generatoranlæg benyttet på en lokation hvor tilgængelighed af reservedele er yderst kritisk kan det være nødvendig at vælge en producent som er repræsenteret i området.

Pris / Kvalitet.
Lad os lige slå den den gamle skrøne i jorden om “at man får hvad man betaler for” hvilket i den grad er gjort til skamme når man ser på Doosan eller Baudouin. Kort sagt så har de valgt den Japanske strategi da de væltede bilmarkedet hvilket betyder høj kvalitet til en pris som er til at betale. Og lige præcis dette faktum kommer vores kunder til gode. 

Værktøjkasse

Har du brug for svar og rådgivning?

Document