Motorer til generatoranlæg

Fakta om generator motorer

Hvilken generator motor er bedst?

Vi får dette spørgsmål mange gange og må erkende, at der ikke er en motor producent, der er langt bedre end alle de øvrige der tilbydes. Årsagen skal findes i, at der inden for nødstrømsgeneratorer stilles højere krav til kvalitet og driftssikkerhed kombineret med, at der ganske enkelt ikke er plads til en middelmådig kvalitet i vores motorprogram.

Valg af generator motor producent

Årsagen til at vi har så mange forskellige motor producenter, er for at opnå så bredt et udvalg som muligt og ikke mindst for at kunne efterkomme specifikke krav fra kunder. Ingen regel uden undtagelser, hvilket betyder, at såfremt generatoranlæg benyttet på en lokation hvor tilgængelighed af reservedele er yderst kritisk, kan det være nødvendigt at vælge en producent, der er repræsenteret i området.

Pris / kvalitet af en generator motor

Lad os lige slå den den gamle skrøne i jorden om “at man får hvad man betaler for”, hvilket i den grad er gjort til skamme, når man ser på Doosan eller Baudouin. Kort sagt, så har de valgt den Japanske strategi, da de væltede bilmarkedet. Dette betyder høj kvalitet til en pris, der er til at betale og lige præcis dette faktum kommer vores kunder til gode.

Vi tilbyder følgende producenter af generator motorer
Den bedste generator motor er den, der passer til netop jeres behov, virksomhed og brug. Derfor fører vi flere forskellige mærker fra producenter, der alle garanterer for en stærk og effektiv generator motor.

Hos Generator tilbyder vi følgende producenter af generator motorer:

  • Doosan motor
  • Baudouin motor
  • Perkins motor
  • Mitsubishi motor
  • Ford motor

Ligesom selve generatoren, er generator motoren en lige så vigtig del, for at hele anlægget kører som smurt og performer til selv de mest krævende opgaver.
Vi sørger for at efterkomme selv de mest specifikke krav til en generator motor og vi holder os altid opdateret på markedet, så vi kan levere både den højeste service, rådgivning og kvalitet.

Samtlige motor producenter har en stærk faglighed og ekspertise samt markedets højeste performance og kvalitet. Vi sørger for at anbefale den helt rette generator motor til jeres projekt, hvilket betyder, at uanset om der leveres en Perkins motor, en Mitsubishi motor eller en helt tredje, vil denne være den kraftigst anbefalede generator motor til netop jer og jeres projekt. Hverken mere eller mindre.

Generator motor med ingeniørfaglig ekspertise

I kan altid vide jer i sikre hænder hos PowerGenerator. Vi har nemlig over 20 års erfaring og ekspertise, når det gælder vores kerneområde for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, USP-anlæg og herunder også at finde den korrekte generator motor til alle slags anlæg.

Ingen opgaver er ens og derfor tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede løsninger, der matcher de fleste formål. Hvad enten om der er tale om lav emission, bio- og naturgasanlæg, marine off-shore anlæg, generatoranlæg samt generator motor og motorprogrammer hertil, leverer vi både rådgivning, anlæg, ekspertise viden og support, hvilket sparer vores kunder for dyre lærepenge.

Når I vælger at installere et anlæg samt generator motor gennem os, vil vi være med helt fra start til slut, så den bedste løsning findes. Vi hjælper derfor med:

  • Idéfasen og valg af anlæg samt generator motor
  • Konstruktion af hele anlægget eller projektet
  • Idriftsættelse af både anlæg/projekt inkl. opsætning af generator motoren
  • Sikkerhed
  • Service og rådgivning af både anlæg, generator motor samt videre skalering

Generator motor som skalerbar løsning

En generator motor er en lille, men yderst vigtig del af et helt anlæg. Derfor giver selve generator motoren mulighed for skalering, skulle I få brug for mere eller mindre kapacitet, end den nuværende.

Vi tror vi aldrig på “one size fits all”-konceptet, hvorfor vi skræddersyer alle generator løsninger, så I kommer fra A til B på bedste vis. Hvert skræddersyede projekt tager udgangspunkt i jeres virksomhed, problematikker, udfordringer og specifikke behov og inkluderer naturligvis også rådgivning om valg af motor til jeres generatoranlæg. Hver løsning kan skaleres op eller ned, hvis behovet skulle ændre sig med tiden, så anlægget altid matcher den nuværende situation.

Vores ingeniører og eksperter står til jeres rådighed, men yder naturligvis også support, skulle der opstå fejlmeldinger i eksempelvis kontrolpanel eller motoren samt yder service.
Der tilbydes en serviceaftale, der er til at betale og vi stiller et serviceberedskab gennem vores landsdækkende netværk af kompetente eksperter og serviceværksteder, der står klar til at hjælpe 24/7 – 365.

Værktøjkasse

Har du brug for svar og rådgivning?

Document