Lovol Motorer

Lovol

Lovol er beliggende i Shandong Kina. Lovol´s serie af diesel motorer er nært beslægtet med Perkins hvilket
skyldes at men tidligere havde en joint venture aftale med Perkins.
Der er ingen tvivl om at Lovol er en yderst kompetent producent af miljørigtige diesel motorer indenfor transport samt mange andre områder. Kvalitet fra start til slut samt konstant udvkiling er kendetegende for Lovol.
Lovol er repræsenteret over hele verden hvilket altid sikre kunderne en hurtig og effektiv levering af reservedele og support

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

En Lovol motor sikrer stærk drivkraft og støjsvag drift

Der med fordel benyttes en Lovol motor til at drive jeres generatoranlæg eller nødstrømsanlæg, grundet deres kraftfulde performance, men samtidig støjsvage drift. Når I vælger at bruge en Lovol motor til et generatoranlæg, kan I desuden forvente en stabil ydeevne, hvorfor de også egner sig godt til at drive nødstrømsanlæg.
Diesel har en høj energiværdi og Lovols dieselmotorer forsyner jeres projekt med effektiv energi på bedste vis, selv ved mindre motorer.

En Lovol motor kræver minimal vedligeholdelse, da designet er simplificeret. Dette øger motorens effektivitet og drift, da der kun er brug for almene rutinetjek og vedligehold samt genopfyldning af diesel, for at holde motoren kørende. I kan desuden forvente et lavt dieselforbrug, da Lovol motorer formår at bruge brændsel på den mest optimale og skånsomme måde, så den udnyttes optimalt for det største energi output.

Hvis I foretrækker en støjsvag motor, kan der med fordel gøres brug af en Lovol motor til at drive jeres generatoranlæg. Deres motorer er nemlig kendt for at være støjsvage ved brug, så de ikke generer omgivelserne. Dette kan være en fordel, hvis placeringen er blandt beboelse eller i forbindelse med enten naturområder eller drift af større bygninger. En støjsvag Lovol motor sikrer jer dermed, at projektet kan opretholdes selv under de sene aftentimer, om natten og i weekender, hvor støj kan være generende for det omkringliggende og de omkringboende personer.

Lovol motorer er under konstant udvikling og kvalitetsforøgelse

Lovol Heavy Industries CO. LTD, eller bare Lovol, blev stiftet tilbage i 1998 i Kina, hvor de stadigvæk har hovedsæde i dag. Udover at Lovol producerer motorer i flere størrelsesordener, så er de også Kinas største producent af landbrugsudstyr, herunder traktorer, mejetærskere, landbrugskøretøjer, entreprenørmaskiner mm. Den mangeårige ekspertise i stort landbrugsudstyr viser sig også i en Lovol motor, da de er kraftfulde nok til at drive samtlige af deres maskiner.

Selvom Lovol har hovedsæde i Kina, leverer de både landbrugsudstyr og motorer hele verden over og ses ofte i Danmark. Således har Lovol også både produktions og udviklingsafdelinger i både Kina, Japan og Italien, hvilket er med til at nedbringe tiden for levering og support, når der er behov for dette.
Lovol har etableret et stort netværk verden over og er en stor spiller på det globale marked, hvor der eksporteres til over 120 lande og regioner, hvilket også giver en naturlig brug for konstant udvikling, så kunderne kan forvente den høje kvalitet, som de allerede kender og at produkterne forbedres konstant.

Få en skræddersyet løsning med en Lovol motor til jeres generatoranlæg

Når en Lovol motor bruges i forbindelse med et generatoranlæg, er der flere faktorer der skal tænkes ind i setuppet, så det giver jer de bedste forudsætninger for projektet og behovet. Dette hjælper vi jer naturligvis med, da vi tilbyder vores ekspertise og rådgivning i forbindelse med jeres generatoranlæg og motor dertil.

Når I vælger Generator, er vi med jer fra start til slut i hele processen.
Vi hjælper jer med følgende:

  • Idéfasen
  • Konstruktionen
  • Idriftsættelsen
  • Sikkerhed
  • Service og rådgivning

Vi tilbyder jer en skræddersyet løsning, der opfylder jeres behov og udfordringer, mens det samtidig er muligt at skalere op eller ned. Vi stiller vores ekspertise og ingeniørfaglige viden til rådighed, så I er garanteret et kompetent udslag, når det gælder en Lovol motor samt generator- eller nødstrømsanlæg.

Hos Generator er vi eksperter i Lovol motorer – få et uforpligtende tilbud

Vi sørger for at lave alle beregninger og levere løsningen, der gør det muligt for jer, at performe det absolut bedste.
Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en Lovol motor, hvad enten I allerede har et generatoranlæg eller har brug for et komplet tilbud inklusive anlæg.