Ventilation

Fakta om ventilation

Vores serie af lukkede generatoranlæg er beregnet til udendørs opstilling og ligeledes støjdæmpet så man ikke bliver generet på nogen måder under drift.

Placering indendørs.
I nogen tilfælde ønsker man generatoranlæg opstillet indendørs hvilket sagtens kan lade sig gøre, men man skal være opmærksom på at afsætte et større beløb til etablering af den fornødne ventilation.

Projektering.
Vi vil anbefale at man allerede under projektering sørger for at der er adgang til frisk luft i kort afstand fra hvor generator-anlæg skal opstilles. Desværre kommer vi nogen gange så sent ind i den proces at ventilationen kræver en urimelig høj investering for at det hele skal kunne lade sig gøre. Et godt råd er derfor allerede fra start at benytte sig af vores rådgivning.

Eksempel.
Et generatoranlæg på 180 kVA kræver et kølings luftflow på 250 m3 pr. minut. Det kræver derfor meget store ventilatorer til at flytte varmen ud af rummet samt at tilfører samme mængde friskluft. Man kan jo allerede her tænke på hvor meget ventilations arbejde der skal udføres hvis generatoranlæg placeres bagerst i en kælder !.

Værktøjkasse
Har du brug for svar og rådgivning?
Document