Service Aftaler

Din driftssikkerhed er prioriteret højt

Vi tilbyder vores kunder service aftaler som er tilpasset de krav som der stilles. Og via vores landsdækkende netværk af kompetente service værksteder er hjælpen indenfor rækkevide i løbet af kort tid.
Såfremt kravet er et service beredskab 24/7 – 365 dage om året er denne løsning naturligvis en del af de optioner som vi kan tilbyde.
Service Aftale der er til at betale !
Vores kunder har købt et generatoranlæg og ikke et rumskib.
Netop derfor tilbyder vi service aftaler til pris der er til at betale. 

Service beredskab 24/7 - 365 dage om året

Reservedele

Vi har naturligvis de mest benyttede reservedele på lager til omgående levering. Såfremt der er tale om en special del vil denne blive leveret så hurtigt som overhovedet via kurer fra centrale lagre i Europa.
For at sikre vores kunder levering af den korrekte reservedel anbefaler vi at man fremsender et foto af typeskiltet som er placeret på generatoranlæg.
Bemærk at alene benyttelse af originale reservedele vil medfører en sikker og problemfri drift.     

Oftest stillede spørgsmål

Normalt vil det være for hver 250 timers drift eller hver 12 måned alt efter hvad der kommer først.
Ligeledes vil kontrolpanelet automatisk fortælle hvornår det er tid til service og når denne meddelelse fremkommer “skal” service udføres snarest muligt.

Såfremt der er tale om et nødstrømsgeneratoranlæg anbefaler vi at man benytter såkaldt off-road diesel da dette ikke indeholder bioethanol.
Ved benyttelse af almindelig diesel på et nødstrømsgeneratoranlæg vil der være meget stor risiko for at der opstår såkaldt “diesel pest”.
Man kan bestille off-road diesel ved olieselskabet OK og få det leveret i 208 liters tromler eller via tankvogn. 

Vi vil ikke anbefale nogen af vores kunder at påbegynde egen service af det leverede generatoranlæg med mindre man virkelig besidder de fornødne kompetencer.
Ligeledes vil alt garanti bortfalde uden yderligere varsel såfremt man selv begynder at skrue på generatoranlægget.