Generatoranlæg & Nødstrømsanlæg

Find Generatoranlæg til dit behov

Med mere end 20 års solid erfaring tilbyder Powergenerator stolt alle former for kompetente totalløsninger eller udvalgte dele af generator- og nødstrømsanlæg, datainstallation og service. Vi forhandler Europas stærkeste priser på generatoranlæg, UPS anlæg, Lav Emissions, off-shore samt Bio- og naturgasanlæg med højeste ingeniørfaglige ekspertise. Bliv trygt fulgt gennem hele processen fra design, produktionen samt montering, og få landets hidtil bedste service- og vedligeholdelsesaftale på dit generatoranlæg.

Forskellen på et generatoranlæg og et nødstrømsanlæg

Mange mennesker benytter i daglig tale ordet generatoranlæg og nødstrømsanlæg som værende samme type anlæg. Der er dog en forskel. Hos Powergenerator dækker vi kundens behov med alt fra en enkelt generator til en komplet nødstrømsløsning. Giv os et kald for en uforpligtende samtale.

Et nødstrømsanlæg opstilles for at overtage hele elforsyningen ved strømafbrydelse eller udfald i situationer, hvor et selv kortvarigt strømafbrud kan have fatale konsekvenser for forretningskritisk udstyr. En nødstrømsgenerator eller dieselgenerator genererer strøm ved, at bestå af en kombination mellem en dieselmotor og en el-generator, som ofte kaldes en alternator.

Et generatoranlæg benyttes derimod på lokationer hvor man ikke har adgang til at koble sig på el-nettet og få leveret strøm. Det gælder for eksempel på byggepladser, på havet eller andre steder uden strømtilførsel. Generatoranlægget kan ligeledes benyttes som nødstrøm hvis der opstår såkaldte short-break, dvs. strømudfald i bynettet.

Få et generatoranlæg der er fleksibelt, robust og operationsklar

Med Powergenerator som din samarbejdspartner er du sikret, at generatoranlægget produceres af anerkendte leverandører og akkrediterede servicepartnere. Vores løsninger inden for dieselgeneratorer er indbegrebet af pålidelighed på både mekanisk og elektrisk ydeevne. Din forretningskritiske belastning kan dermed overtages af et nødstrømsanlæg på blot få sekunder og nedetiden vil være begrænset til et minimum.

Én af Powergenerator største forcer er vores tætte samarbejde med internationalt anerkendte leverandører, som gør os leveringsdygtige i selv komplet specialdesignede generatorløsninger i talrige varianter. Vi tilbyder omfattende produktprogrammer for både indendørs- og udendørs installationer, med leverancer fra små mobile håndværker generatorer og helt op til at lede projekter i forbindelse med gigainstallationer i hospitalssektoren og komplekse datacentre.

Når du vælger os som din samarbejdspartner, er vores største fokus at sikre dig kompetent rådgivning, kvalitet i topklasse, hurtigt levering og markedets skarpeste priser. Vi stiller altid vores ingeniører til disposition og sikrer dermed et professionelt forløb med korrekte beregninger – uden kedelige overraskelser senere hen.

Vores anlæg er fra anerkendte motor- og generatorfabrikater fra bl.a. Baudouin, Perkins, Mitsubishi, Ford og Doosan.

Strømforsyning til industri på land og off-shore

Når vi praler af at være et leveringsdygtige i alle former for nødstrømsanlæg eller robuste og komplekse generatoranlæg, så er det ikke helt uden grund. Vi dækker alle behov, store som små. Har I brug for et solidt byggestrøms generatoranlæg, tilbyder vi leverancer i utallige effektstørrelser, skræddersyet og med en fleksibilitet som gør, at anlægget kan tilpasses såfremt jeres behov ændrer sig.

Vi garanterer naturligvis at generatoranlægget overholder niveauet for emissionsudledning i henhold til EU standarden da alle generatoranlæg er CE mærket.

Har du et mindre og mere kortvarigt behov for nødstrøm, tilbyder vi landets bedste udvalg af kraftfulde og transportable håndværker generatorer samt reservedele og tilbehør. Vælg både digitale, benzin- eller dieseldrevne generatorer, som snildt klarer almindelige mindre opgaver.

Tag evt. et kig på vores spritnye EKSTREM STØJSSVAGE digitale generator på hhv. 3500 watt og 7000 watt. Denne lille sag egner sig fantastisk til events, til kolonihaven, food trucks eller andre steder hvor der er brug for en lydsvag og transportabel generator.

Specialdesignede nødstrømsanlæg i verdensklasse

Med over 20 års erfaring i nødstrømsanlæg til alle tænkelige sektorer og kommercielle industrier på land og til havs, kan du roligt lade os varetage opgaven. Særligt stærke kompetencer har vi inden for:

 • Totalløsninger af nødstrømsanlæg
 • Installation og beregning
 • Infrastruktur
 • Datainstallation
 • Vedligeholdelse

Der stilles i dag store krav til nødstrømsanlæg og øget effektbehov som flere og flere virksomheder klogt vælger at investere i, som en integreret del af deres el-installation. Ofte skal generatoranlæggene være energieffektive og modulære samt sikre en fleksibilitet der muliggør en vedligeholdelse uden nedetid.

En generatorleverance fra os kan være en samlet pakkeløsning som er skræddersyet jeres behov. En sådan løsning kan indeholde:

 • Ingeniørfaglig rådgivning
 • Planlægning og projektering
 • Forberedelse af myndighedsgodkendelser
 • Dokumentation af el- og bygningstegninger
 • Tegne- og skabelonarbejde (3D modeller)
 • Produktion og montering
  el-arbejder f.eks. tavler
 • Ventilation og køling
 • lyddæmpning
 • Containeranlæg

Vi er med andre ord med fra den spæde start til at hele setuppet er færdig og velkoordineret med alle involverede parter.

Brug ingeniørfaglige eksperter til valg af nødstrømsanlæg

Powergenerator er blandt Danmarks største leverandører af nødstrømsanlæg og komplekse generatorløsninger. En lang række virksomheder og sektorer er yderst sårbare over for strømudfald, der i værste fald kan have fatale konsekvenser for materiel eller sågar menneskeliv. Vi sikrer at I får et top professionelt anlæg som er gearet til at håndtere sådanne strømafbrydelser øjeblikkeligt.

Vores generatoranlæg er en tryg forsikring og løsning til jeres behov både nu og i fremtiden. Med ekspertrådgivning og kompetent installation sørger vi for fejlfrie anlæg som ikke svigter!

Kontakt os og få en gratis snak om jeres behov. Vi opererer i hele landet.

Værktøjkasse
Har du brug for svar og rådgivning?
Document