Scania Motorer

Scania Motorer

Scania blev grundlagt i 1891 og har produceret mere end 1.400.000 lastbiler og busser. Scania er verdensledende indenfor produktion og udvikling af miljø rigtige diesel motorer indenfor transport samt mange andre områder. Nøgleorderet i Scania er kvalitet hvilket de 38.000 ansatte tager vare på fra start til slut.
Scania repræsenteret i mere end 100 lande hvilket sikre kunderne en hurtig og effektiv levering af reservedele og support.

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

Scania motorer til generatoranlæg

Scania motorer bruges ofte som den primære kilde til at drive generatorer og generatoranlæg på svært tilgængelige steder, store pladser, offshore og lignende eller til at understøtte og sikre livskritiske helbreds- og sociale funktioner. Scania motorer findes i flere størrelser og hovedformål, hvorfor vi hos Generator altid vælger den bedst matchende motor til netop jeres projekt og udfordring.

Hver Scania motor leverer problemfri drivkraft hvor og hvornår I har brug for det, mens deres pålidelighed, effektive brændstofforbrug og hurtige respons betyder, at de er værdsatte verden over.
Scanias produktion af motorer omfatter alle størrelser lige fra 50 til 60 Hz motorer, der spænder fra 253 til 772 kVa og kan derfor yde maksimal drivkraft i samarbejde med en generator til netop jeres projekt.

Scania motorer tilbyder også mere miljørigtige modeller, hvor de skadelige niveauer af NOx (kvælstofoxider) enten genbruges eller reduceres gevaldigt. De to modeller er hhv. Scania EGR og SCR. Scania EGR motor (exhaust gas recirculation) sørger for at reducere udledningen af NOx, ved at nedkøle gassen og herefter genbruge den, hvilket giver en mindre udledning og et bedre forbrug. En SCR Scania motor (selective catalytic reduction) er derimod et efterbehandlingssystem, hvor der sørges for at NOx omdannes til uskadeligt vand og nitrogen.

Til trods for at den ene omdanner NOx, mens den anden blot reducerer og genbruger, så møder alle typer af Scania motorer de ekstremt strenge regulativer og krav vedr. udledning, der findes i mange lande. Evt. i en kombination.

Få maksimal ydeevne og minimal vedligehold med en Scania motor

Den nyeste generation af Scania motorer, der herunder bruges til at drive generatorer er bl.a. udstyret med følgende:

  • Scania PDE: et injektionssystem til brændstof, der automatisk sørger for at det kontinuerligt foretages præcise justeringer, så leveringen af brændstoffet optimeres i alle henseender. Systemet sørger bl.a. for at variere volumen og timing af injektionen, så forbrug og udledning minimeres mest muligt, uden at miste omdrejningsmoment
  • Scania EMS: operativsystemet til nyere Scania motorer sikrer kontrol af alle aspekter af motorens ydeevne og udledning gennem elektronisk overvågning. EMS giver ligeledes en meget avanceret diagnostik og logning af operationel data til videre analyse
  • Dobbelt olie filtreringssystem: et unikt olie filtreringssystem i alle Scania motorer sikrer en effektiv filtration med lav slitage. Det er kombinationen af et full-flow papirfilter og en centrifugal rens, der sørger for at filtrere hhv. større og mindre partikler. Der er endnu ikke set en større konkurrent til Scanias dobbelte filtreringssystem
  • Scania saver ring: i cylinderen finder du Scanias saver ring, der sørger for at fjerne sod og andet reststof fra den øvre del af stemplet. Dette resulterer i en forbedret pålidelighed samt et mindre behov for vedligeholdelse

Scania motorer findes i enten 9 liter, 13 liter eller 16 liter, hvilket giver rig mulighed for at finde den motor, der passer bedst til jeres generator samt behov. Vi leverer motorer til brug på land, men også en Scania marine motor ved behov for marine generatoranlæg.

Scania motorer er historisk kvalitet og avancement

Siden 1891 har Scania produceret kraftfulde og pålidelige motorer, der driver både store lastbiler, busser og generatoranlæg. De er verdensledende, når det gælder både produktion og udvikling af motorer, der både bliver kraftigere, mere holdbare og miljørigtige, trods det tunge maskineri.

En Scania motor er både designet og bygget inhouse – fra start til slut. Scania har derfor kontrol over alle faktorer og parametre, hvilket afspejler sig i den høje og kompromisløse kvalitet.

Kompetent ingengiørfaglig rådgivning om generatoranlæg med Scania motor

Har I brug for ingengiørfaglig rådgivning og ekspertviden om generatoranlæg i samspil med Scania motorer? Lad Generator stå for en skræddersyet løsning, der imødekommer alle jeres behov. Vi er med jer hele vejen fra start til slut, hvilket betyder, at vi hjælper jer med:

  • Idéfasen
  • Konstruktionen
  • Idriftsættelsen
  • Sikkerheden
  • Service og rådgivning

Få kompetent rådgivning – Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, der matcher jeres krav eller lad os finde en løsning, der giver jer det fulde udbytte af jeres anlæg.