Marine - Offshore 11 - 1.530 kVA

Marine generatoranlæg – Alt i Offshoreanlæg

Serien af maritime generatoranlæg bliver produceret helt efter jeres krav og ønsker med kvalitets generatorer fra anerkendte Leroy-Somer, Marelli eller Stamford. Kontakt os venligst med henblik på udarbejdelse og fremsendelse af et stærkt tilbud på netop jeres projekt.

Samtlige anlæg overholder naturligvis alle klasse- samt emissions-krav fra myndighederne.

 

Offshoreanlæg ombord på alle slags maritime installationer

Powergenerator står bag utroligt mange både store, omfattende og udenlandske maritime generator-installationer samt de mindre af slagsen, i både ind- og udland. Vi er kendt som én af Danmarks største leverandører af nødstrøms- og generatoranlæg og har de stærkeste samarbejdspartnere i branchen.

Powergenerator står for kompetent ingeniørrådgivning, enestående kvalitet og markedets laveste priser!

Vores mangeartede opgaver omfatter service på fremdriftsanlæg samt generator- og motorstyringer. Vi har gennem årene valgt at specialisere os inden for offshoreanlæg og relaterede servicebehov hertil. Med vores rådgivning i ryggen er du sikret den korrekte vejledning og kan spare mange dyre lærepenge.

TS Tech er specialiseret el-installatør, som levere ekspertise i- og udfører alle opgaver i forbindelse med generatoranlæg og motorer, både på høj- og lav spænding, over hele verden.

Skræddersyet marine generatoranlæg

Vi forstår til fulde den forretningskritiske del af en stabilt strømlevering for en lang række brancher. Vi opsætter generatoranlæg der både tager det økonomiske pres fra jeres skuldre, samt garanterer en anlægsløsning, der til fulde imødekommer jeres behov for bæredygtig offshore-kraft. Vi er jeres dedikerede ingeniør- og servicepartner til alle former for strømstyring. Med det rette setup er I ligeledes sikret at alle driftsomkostninger holdes på et minimum.

Vi støtter jer i:

  • Idéefasen
  • Konstruktionen
  • Idriftsættelsen
  • Produktion
  • Sikkerhed
  • Fjernovervågning
  • Stabling og nedlukning
  • Service og rådgivning

Ønsker I at leje et offshoreanlæg, bedes I rette henvendelse til os for at drøfte mulighederne.

Kontrollerede omkostninger ved køb af nyt marine generatoranlæg

Vi leder projektet sammen med jer fra start til slut. Vi har offshore serviceteknikkere med fuld certificering som står klar med al nødvendig teknisk support lige fra konceptets begyndelse og til at anlægget idriftsættes. Vi sikrer dig pålidelig offshore strøm uden ubehagelige overraskelser eller fordyrende mellemled.

Få et tilbud af et omfattende udvalg af løsninger alt efter hvor I er i processen, hvordan jeres behov udspiller sig, samt behovet for ingeniørfaglig rådgivning og budget.

Værktøjkasse

Har du brug for svar og rådgivning?

Document