Lav Emissions Generatoranlæg

Euro Stage V.
Efterspørgslen på lav emissions generatoranlæg er stærkt stigende specielt i den nordlige del af Europa hvilket desværre bevirker at priserne / udbud / leveringstid ændre sig fra uge til uge.
Motorproducenter som Doosan – Scania –  Perkins er naturligvis helt fremme omkring disse løsninger men vi kan desværre ikke udgive en komplet liste på hjemmesiden da de færreste vil vente i 5 – 8 måneder på deres generatoranlæg. Man bedes derfor kontakte os så vi i samråd kan finde den bedste, billigste og hurtigste løsning.
Bemærk ! Alle generatoranlæg der sælges i EU skal være CE mærket og de dermed skal opfylde allerede fastsatte emissionskrav.
Sagt på Dansk så er der ikke nogen krav til at et nødstrømsgeneratoranlæg skal opfylde Euro norm V hvilket skyldes en kombination af at det sjældent er i drift samt ikke mindst at strømudfald er kortvarige.

Hybrid Generatoranlæg.
Serien er særdeles velegnet til opstilling i fjerntliggende og svært fremkommelige områder hvor kravet til en stabil forsyningssikkerhed er yderst vigtig. Hybrid generatoranlæg er forberedt for tilkobling af solpaneler samt vindenergi som oplader indbygget batteripakke. I tilfælde af at den vedvarende energi ikke formår at tilfører tilstrækkelig energi vil den indbyggede generator varetage denne opgave. Kontakt os for yderligere information.
Se princippet omkring vores Hybrid Generatoranlæg her.

Generatoranlæg med op til 90% energiudnyttelse.
Vi kan tilbyde såvel naturgas som biogas generatoranlæg med 40% lavere CO2 udledning og op til 90% energiudnyttelse. Kort fortalt er der intet der går til spilde under drift derom alt varme udnyttes til der yderste.  
Høj Energi-Effektive Biogas Generatoranlæg kan leveres fra 63 – 1.025 kVA og serien af Naturgas Generatoranlæg kan leveres fra 43 – 1.025 kVA. Vi er naturligvis altid klar omkring rådgivning og yderligere information.  

Værktøjkasse

Har du brug for svar og rådgivning?

Document