Generatorer

Fakta om generatorer

Som bekendt er ingen kæde stærkere end dens svageste led, hvilket desværre overses på mange generatoranlæg. Hos Generator sørger vi for at sammensætte de stærkeste komponenter til jeres projekt, så der opnås størst mulig ydeevne, effektivitet og driftsikkerhed.

Generatorer af høj kvalitet

Det er fuldstændig ligegyldigt, at have en driftsikker motor i et generatoranlæg, hvis den strømproducerende generator ikke kan matche de basale krav til kvaliteten af den strøm, der skal produceres og benyttes.
Vi sørger for at matche alle komponenter, så der opstår det bedste samspil og den ønskede kraft opnås i en driftsikker løsning.

Leroy-Somer generatorer

Vi går ikke på kompromis, når det gælder komponent valg og derfor benyttes Leroy-Somer generatorer på stort set alle generatoranlæg. Dermed er man altid sikret såvel kvalitets strøm og ikke mindst unik driftssikkerhed fra start.

Leroy-Somer er den globale markedsleder, når det gælder generatorer fra 10kW til 35MW. Deres produkter hjælper tusindvis af folk og virksomheder med at sikre adgang til stabil strøm, og altid med sikkerheden i højsædet. Der kan leveres generatorer til alle situationer fra nødstrøm og primær strømkilde, større industrielle forposter, skibe, travle butikskæder og -centre samt villakvarterer.

Andre generator producenter

I nogle projekter er det nødvendigt benytte andre producenter af generatorer for at sikrer den 100% optimale løsning.
Her benyttes enten Marelli samt Crompton, og dermed afviger vi på intet tidspunkt kravet til benyttelse af de absolut bedste komponenter hver eneste gang.

Se de forhandlede generatoranlæg og læs mere under de enkelte produkter. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

Levering af generatorer baseret på kompetent og ingengiørfaglig rådgivning

Hos Generator har vi i mere end 20 år beskæftiget os med netop generatorer. Dette er vores kerneområde og passion.
Vores forretning tager udgangspunkt i forskellige typer af generatorer, hele anlæg, motorer, kontrolpaneler og alt hvad der hører til.

Vi tilbyder professionelle og skræddersyede løsninger med generatorer, og vi sørger altid for at tage udgangspunkt i jeres situation og brug, så løsningen matches bedst muligt.
I kan vide jer sikre på, at samtlige løsninger med generatorer, anlæg og motorer bliver udarbejdet af eksperter med stærk faglig baggrund, så resultatet er driftsikkert og lever op til forventet performance.

Når I vælger os til levering af generatorer samt de rette løsninger til jeres anlæg, er vi med jer hele vejen fra start til slut. Vi tilbyder derfor både hjælp og rådgivning til:

  • Idéfasen: her sørger vi for at fastslå jeres specifikke ønsker, udfordringer, behov og mål
  • Konstruktion: uanset om der er tale om enkelte generatorer eller hele anlæg, sørger vi for at sætte alt op til punkt og prikke
  • Idriftsættelse: vi sørger for at alle leverede generatorer performer deres bedste og tilkobler alt
    Sikkerhed: et naturligt punkt, der aldrig må gås på kompromis med
  • Service og rådgivning om generatorer, anlæg, motorer mv: vi tilbyder også support ved fejlmeldinger

Få et uforpligtende tilbud på generatorer – vi sikrer jer ingeniørfaglige tilpassede løsninger

Når I vælger Generator som samarbejdspartner i forbindelse med køb af generatorer, eller hele generatoranlæg inkl. motorer, er I også sikret mod ubehagelige økonomiske overraskelser. Vores løsninger sikrer jer nemlig det helt rette setup, der ikke kun understøtter jeres behov, men også formår at give jer den bedste og mest stabile performance, der er baseret på alle nødvendige beregninger udført af ingeniørfaglige eksperter.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud for en løsning med en eller flere generatorer, anlæg, motorer o.lign., der er skræddersyet til jeres behov.

Værktøjkasse
Har du brug for svar og rådgivning?
Document