Doosan Motorer

Doosan

Doosan blev grundlagt i 1896 i Baeogai Korea. Doosan er blandt verdens største producenter af miljørigtige diesel motorer indenfor transport samt mange andre områder. Deres omhu for kvalitet afspejles i at man fra Mærsk benytter Doosan
motorer i alle nye skibe. Doosan er blandt Koreas største industri virksomheder og kendetegnede ved en
høj kvalitet til konkurrence dygtige priser. Doosan er repræsenteret over hele verden hvilket altid sikre kunderne en hurtig og effektiv levering af reservedele og support.

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

En Doosan motor er drivkraften bag dit generator- og nødstrømsanlæg

Doosan Infracore er en af verdens førende producenter af motorer og maskiner, der varetager kritiske samfundsfunktioner samt projekter af større eller mindre omfang.

Der er ingen tvivl. Doosan motorer er bygget til at levere en maksimal udgangseffekt og kraft samt en ekstrem holdbarhed inden for både køretøjer, generatorer og andre store maskinerier. Der ses Doosan installeret over hele verden både i primære generatoranlæg, men især også i nødstrømsanlæg, grundet deres stabilitet.

Doosan motor er omhu og kvalitet

Siden Doosan Infracore blev grundlagt i 1937 har de vokset sig så store, at de i dag er en af de største globale spillere, hvad angår motorer og maskineri. Udviklingen er sket gennem store teknologiske præstationer, kontinuerlig udvikling af innovative produkter i deres sortiment samt opkøb af viden og mindre virksomheder, der har spillet en interessant rolle på markedet. En Doosan motor er således resultatet af mange års ekspertise og viden, kogt sammen ned i et pålideligt kvalitetsprodukt, der ligger i toppen hvad angår ydeevne og udvikling.

Doosan er grundlagt i Korea, men har sidenhen ekspanderet så meget globalt, at de er at finde i hele verden. De har etableret et stort netværk, der tæller både produktions faciliteter, datterselskaber der varetager en stor del af salget samt meget omfattende netværk af forhandlere i alle verdenshjørner, herunder Nordamerika, Europa og Kina. Samspillet af de mange netværk giver en Doosan motor en helt særlig fordel på kvaliteten, da vidensdeling og erfaringer giver store muligheder for videre udvikling.

Der bruges meget omhu, når en Doosan motor udvikles. Virksomhedens mål er bl.a. at både dem selv, deres stakeholders, kunder, medarbejdere, leverandører og lokalsamfund skal arbejde tæt sammen i harmoni og vokse sig større og bedre sammen. Det er dette, der gør en Doosan motor til en stor global spiller, der eksempelvis benyttes i alle nye skibe hos Mærsk.

Da Doosan er repræsenteret i stort set hele verden, sikrer det kunderne at der er mulighed for en hurtig og effektiv levering af reservedele og service. Effektiviteten er en stor faktor for at vælge en Doosan motor, da der ofte er tale om kritiske situationer, hvor enten et stort projekt eller en samfundskritik situation, gør det umuligt at have nedetid gennem en længere periode. Derfor egner en Doosan motor sig også exceptionelt godt til et nødstrømsanlæg.

Få en skræddersyet løsning til generatoranlæg med Doosan motor

Hos Generator stiller vi gerne vores ekspertise og ingeniørfaglige rådgivning til rådighed, hvis I har brug for en kompetent og skalerbar løsning til jeres projekt. Vi er med jer fra start til slut i hele processen og rådgiver jer gerne om samspillet mellem en Doosan motor og et generator- eller nødstrømsanlæg, så I kan varetage kritiske og omfangsrige opgaver, uden at gå på kompromis.

Vi har over 20 års erfaring og ekspertise i generator- og nødstrømsanlæg og ved derfor hvad der skal til, for at kunne løfte opgaven bedst. En Doosan motor er ofte et pålideligt valg og er et godt i match i mange sammenhænge, når der er tale om opsætning og drift af et generator- eller nødstrømsanlæg.

Jeres skræddersyede løsning fra Generator, sikrer jer, at I hverken betaler for meget eller får en for svag ydeevne til netop jeres projekt. Det er også muligt at få en skalerbar løsning, så både anlæg og motor kan skaleres op, hvis I skulle få brug for større kraft eller eksempelvis udvider virksomheden, driften eller opgavens omfang.

Når I vælger en skræddersyet løsning, kan I forvente ekspertise og rådgivning inden for:

  • Idéfasen
  • Konstruktionen
  • Idriftsættelse
  • Sikkerhed
  • Service og rådgivning

Få en faglig og uforpligtende snak om jeres behov

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.