Cummins Motorer

Cummins Engine Company

Cummins Engine Company blev gundlagt i 1919 i byen Columbus USA. Man kan uden forbehold betegne Cummins som de absolut førende indenfor produktion af dieselmotorer i enhver henseende og som eksempel var man den første i verden som kunne præsentere en dieselmotor som kunne overholde EURO III A. Med 46.000 ansatte og konstant fokus på kvalitet og udvikling er Cummins en af de største og mest innovative motor- producenter i verden. Cummins har ikke mindre end 6.000 forhandlere globalt hvilket sikre deres kunder en hurtig og effektiv levering af reservedele og support.

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

Cummins motorer garanterer en pålidelig drivkraft

Der findes en lang række størrelser af Cummins motorer, der matcher det nødvendige behov og imødekommer udfordringer som eksempelvis svær tilgængelighed eller barske omgivelser. En Cummins motor kan med fordel vælges i forbindelse med etablering af et generatoranlæg eller nødstrømsanlæg, da der sikres en stabil og pålidelig drivkraft, høj performance og drift.

Cummins motorer leverer en usammenlignelig stor række af motorer og tilbyder en kapacitet fra 5,8 liter og helt op til 95 liter, så der skabes den nødvendige forsyning og kraft. Der er desuden specifikt udviklede motorer, der egner sig exceptionelt godt til off-highway brug, herunder landbrug, marine, konstruktion samt olie og gas.

Cummins motorer for en bedre fremtid

Cummins er en af de førende motorproducenter, når det gælder bæredygtige tiltag og emissions effektive motorer, og der arbejdes kontant mod ny udvikling, viden og teknologi.
Cummins motorer var eksempelvis de første i verden til at præsentere en dieselmotor, der både mødte og overholdte de strenge EURO III A regler.

De arbejder desuden mod at blive så klimaneutrale som muligt, bl.a. gennem både direkte og indirekte indvirkning på miljøet og klimaet.

Generator tilbyder en skræddersyet løsning til generatoranlæg samt valg af Cummins motor

Hos Generator stiller vi vores ingengiørfaglige eksperter til rådighed, når I har brug for at etablere eller skalere enten et generator- eller nødstrømsanlæg med en Cummins motor. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, udviklet på baggrund af over 20 års ekspertise og faglighed, hvilket garanterer jer et komplet resultat, der understøtter netop jeres behov og udfordringer. Den skræddersyede løsning kan tilmed skaleres op eller ned, alt efter hvad der er brug for, så I altid har den nødvendige drivkraft til rådighed.

Der kræves et specifikt setup af både motor og generator- eller nødstrømsanlæg, så det fulde udbytte opnås og den største kapacitet er tilgængelig. Dette gør sig naturligvis også gældende for brugen af Cummins motorer.
Hos Generator sørger vores ingengiørfaglige eksperter, at medtænke samtlige faktorer til setuppet af både Cummins motor og anlæg, så udbyttet er størst, men også mest sikkert og stabilt, og alle vores løsninger udarbejdes på baggrund af den nødvendige ekspertise og faglige viden. Der tilbydes ligeledes service og rådgivning efter behov under hele processen, eller når det ønskes fra jeres side, ligesom der kan tilkøbes løbende og faste serviceaftaler i forbindelse med køb og opsætning af Cummins motorer og anlæg.

Generator er med jer gennem hele processen fra start til slut, i forbindelse med etablering af enten generator- eller nødstrømsanlæg, der drives af en Cummins motor.
Lad os stå for samt hjælpe med følgende:

  • Idéfasen
  • Konstruktionen
  • Idriftsættelsen
  • Sikkerhed
  • Service og rådgivning

Hvad enten I har brug for en totalløsning med både anlæg og Cummins motor eller blot udvalgte services, som eksempelvis idriftsættelse med Cummins motor, datainstallation eller rådgivning, så stiller Generator altid vores fageksperter til rådighed og sparring.

Få et uforpligtende tilbud – ingenigørfaglige tilpassede løsninger med Cummins motorer

Når I vælger Generator som jeres samarbejdspartner i forbindelse med køb eller opsætning af Cummins motorer samt nødstrøms- og generatoranlæg, er I også sikret mod ubehagelige økonomiske overraskelser. Vores løsninger sikrer nemlig det helt rette setup, der understøtter jeres behov og baseres på samtlige nødvendige beregninger udført af ingengiørfaglige eksperter.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på en kompetent løsning, der er skræddersyet til jer.