Perkins Motorer

Perkins Engines Company

Perkins Engines Company Limited blev grundlagt i Peterborugh i 1932. Massey-Ferguson overtog virksomheden i 1959 hvorefter Perkins i 1994 blev et datterselskab af LucasVarity.
I 1998 opkøbte Caterpillar Perkins og med dette ejerskab blev Caterpillar verdens største motor producent.
Perkins Motorer er kendt over hele verden for høj kvalitet og driftsikkerhed. Positionen som en af verdensførende
motorproducenter fastholdes via konstant produktudvikling og ikke mindst emissions reduktion.
Perkins har ikke mindre end 4.000 service centre over hele verden som sikre kunderne en hurtig og effektiv levering af reservedele.

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

Perkins motorer sikrer stabil drivkraft til generator- og nødstrømsanlæg

Perkins motorer findes i en række størrelser efter behov, og med en motor kapacitet der spænder fra 0,5 til 36 liter. Uanset om der er tale om en mindre motor eller en stor og kraftfuld motor, er I garanteret en høj performance, stabil drift og lave omkostninger, når valget falder på en Perkins motor.
Perkins motorer er udviklet specifikt til at udnytte og effektivisere brugen af brændstof og flere af deres motorer møder selv de strengeste emissions krav og standarder.

Perkins motorer kan levere den forventede kraft til både generatoranlæg og nødstrømsanlæg, men også marine.
Motorerne sørger for en stabil forsyning i selv de mest udfordrede områder og omstændigheder, og leverer desuden øjeblikkelig respons samt en pålidelig drift.

Perkins motorer i en verdens førende position og skarp udvikling

Perkins motorer har en lang historie bag sig og er i dag i en verdens førende position blandt motorproducenter.
Perkins Engines Company Limited blev grundlagt tilbage i 1932 i Peterborough i England, men har sidenhen været en del af andre større motorselskaber, der har overtaget eller opkøbt virksomheden.
I starten stod Perkins motorer alene, mens de etablerede deres markedsposition. De blev sidenhen overtaget af Massey-Ferguson i 1959, men stadig under eget navn. De blev i 1994 herefter et datterselskab under LucasVarity.

Allerede 4 år efter blev Perkins motorer opkøbt af Caterpillar i 1998, der herefter blev verdens største motorproducent. Perkins er stadig et datterselskab til Caterpillar i dag.

Der produceres Perkins motorer verden over, herunder i England, USA, Brasilien, Kina og Indien. De mange produktionslande gør det også lettere at få hurtig service og levering af reservedele, når dette er aktuelt.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger med Perkins motorer til generator- og nødstrømsanlæg

Hos Generator tilbyder vi en skræddersyet løsning med en Perkins motor til jeres generator- eller nødstrømsanlæg. Når I vælger en skræddersyet løsning hos os, stiller vi naturligvis også både vores ekspertise og ingengiørfaglige kompetencer til rådighed, hvilket garanterer jer et kompetent slutresultat, der tilmed er skalerbart og som tager højde for netop jeres behov og udfordringer.

Langt de fleste motorer, der bruges til nødstrømsanlæg og generatoranlæg, kræver et særligt setup, så den maksimale ydeevne opnås. Dette gør sig også gældende ved valg af Perkins motorer. Vi sørger for at medtænke alle faktorer ved setuppet af anlæg og Perkins motor, og tilbyder den nødvendige ekspertise og faglige viden der kræves, når I har brug for det.

Når I vælger Generator i forbindelse med etablering af et generator- eller nødstrømsanlæg samt valg af Perkins motorer, er vi med jer fra start til slut.
Vi er med jer gennem hele processen og hjælper med følgende:

  • Idéfasen
  • Konstruktion
  • Idriftsættelse
  • Sikkerhed
  • Service
  • Rådgivning

Generator har over 20 års solid erfaring og tilbyder den helt rette løsning til jeres virksomhed, hvad enten om der er ønske om en totalløsning eller blot udvalgte dele inden for etablering med Perkins motorer, datainstallation, sparring eller service.

Generator er eksperter i løsninger med Perkins motorer – få et uforpligtende tilbud

Vores erfarne ingengiørfaglige eksperter sørger for at foretage alle nødvendige beregninger der kræves, for at kunne levere en løsning, der er tilpasset jeres virksomheds behov.
De kompetente løsninger med Perkins motorer samt generator- eller nødstrømsanlæg, gør det muligt for jer, at performe jeres absolut bedste.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på en Perkins motor, hvad enten det er i forbindelse med et eksisterende generatoranlæg eller som et komplet tilbud inklusiv etablering af et nyt.