Foton Motorer

Foton Motorer

Foton blev grundlagt i 1996 i Beijing Kina. Foton er Kina´s største producent af miljø rigtige diesel motorer indenfor transport samt mange andre områder. Motoren 4LB1 fra Foton stammer Isuzu og er produceret i mere end 20.000.000 eksemplarer. Der er ingen tvivl om at Foton har bevist at de kan producere kvalitets motorer hvilket
kan ses på joint venture aftaler med Cummins samt Daimler AG. Foton er repræsenteret over hele verden  hvilket altid sikre kunderne en hurtig og effektiv levering af reservedele og support.

Se andre motorer

01

Scania Motorer

02

Perkins Motorer

03

Cummins Motorer

01

Volvo Motorer

02

Doosan Motorer

03

John Deere Motorer

01

Lovol Motorer

02

Foton Motorer

En Foton motor sikrer dig pålidelig drivkraft til både generator- og nødstrømsanlæg

En Foton motor produceres af en kombination af Foton, der primært er kendt for at fremstille pålidelige erhvervskøretøjer og personbiler samt Cummins, der producerer stabile og kraftfulde motorer. Foton er desuden Kinas største producent af erhvervskøretøjer, mens Cummins er verdens største uafhængige motorfabrikant. Det er således to store spillere på markedet, der er gået sammen i en 50:50 joint venture og har fremstillet nogle af de stærkeste motorer på markedet og med en enorm drivkraft og pålidelighed.

Der findes mange størrelser af en Foton motor, herunder en ISF/QSF serie med hhv. 2,8 liter og 3,8 liter, en ISF og ISG serie med 4,5 liter og en heavy duty serie på hhv. 11 liter og 12 liter. Langt de fleste af deres motorer møder de strenge krav om udledning og forurening ved Euro IV, Euro V og Euro VI samt fjerde fase af global non-road ved højeste standard.
Alle Foton motorer er desuden udstyret med et intuitiv og overskueligt operativsystem.
En Foton motor egner sig derfor både til mindre maskiner, heavy duty maskineri samt generator- og nødstrømsanlæg.

Foton motor er verdenskendt for kvalitet

Beijing Foton Cummins Engine Co., Ltd., eller bare kaldt Foton Motors, blev stiftet tilbage i 1996 i Beijing i Kina. Allerede to år efter blev virksomheden noteret på Shanghai Stock Exchange og blev dermed børsnoteret.

I dag er Foton Motors en af verdens største producenter af pålidelige motorer og erhvervskøretøjer til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De er samtidig med til at bane vej for store fremskridt, hvad angår teknologi i den globale bilindustri.

Foton Motors er primært kendt for deres erhvervskøretøjer, hvor de anses for at være Kinas ledende producent af mindre lastbiler. Efter denne anerkendelse, begyndte Foton Motors også at producere personbiler, hvilket så dagens lys i 2006.
I både erhvervskøretøjer og personbiler kan der findes en Foton motor, hvilket er drivkraften bag alle deres køretøjer.

En Foton motor kan dog ikke kun bruges i køretøjer, men kan med fordel også bruges til at drive en generator eller hele nødstrømsanlæg. Foton motorer er nemlig meget kraftfulde, trods deres lave pris, hvorfor de kan generere en pålidelig og stabil energi.

Foton har lavet et samarbejde Cummins, der er en af verdens førende og mest avancerede producenter af dieselmotorer og du vil derfor kunne forvente en motor, der er skabt af kærlighed og passion for performance og ydeevne. En Foton motor er dermed en kombination af Foton og Cummins, hvor du får det bedste fra begge producenter samlet i én og samme motor. Nøgleordene er uovertruffen pålidelighed, holdbarhed og stor kraft.

Siden 2009 har Foton også samarbejdet med Daimler AG, hvor de sammen producerer medium og heavy duty erhvervskøretøjer. Dette samarbejde giver Foton mulighed for at øge og styrke deres produktion, så en Foton motor kun bliver bedre.

Foton eksporterer til mere end 125 lande og de har startet produktionsfaciliteter i hele 5 lande, så der er kort fra produktion til levering og service. Der er endda flere produktionsfaciliteter på vej. Den ekspanderende produktion gør det således let at få tilsendt reservedele til jeres Foton motor, så I er hurtigt kørende igen.

Ingeniørfaglig og kompetent rådgivning i forbindelse med valg af Foton motor

Hos Generator er I sikret en kompetent rådgivning i samspil af ingeniører og eksperter, for at nå frem til den bedste og mest holdbare løsning til jeres generatoranlæg eller nødstrømsanlæg.

Vi leverer en skræddersyet løsning til jeres anlæg med en Foton motor og er med jer fra start til slut.
Dette inkluderer:

  • Idéfasen
  • Konstruktionen af anlægget
  • Idriftsættelse af anlægget
  • Sikkerhed ved og omkring anlægget
  • Rådgivning og service

Kontakt os allerede i dag

Og få et uforpligtende tilbud på et generator- eller nødstrømsanlæg drevet af en kraftfuld Foton motor og oplev jeres fulde potentialitet.